HUONE 6: mars

TAPAHTUMATILA VIRTUAALISESTI

creathonin virtuaalinen tapahtumatila

Mirka lahtinen

Millaiset taidot voi oppia Unityn ja pelisuunnittelun kurssilla Metropoliassa? Tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi valmistuva Metropolian viimeisen vuoden opiskelija Mirka Lahtinen demonstroi harjoitustyöllään mitä Unity- pelimoottorilla ja C#- ohjelmointikielellä voi saada aikaan. Työssä on hyödennetty Metropolian tarjoaman Unity- kurssin oppeja, Unityn Asset Storea sekä Youtube-videoita. 
Monet hienoja digitaalisia ratkaisuja mahdollistavat sovellukset ovat avoimia ja ilmaiseksi ladattavia. Ne tarjoavat kaikille avoimia tutorial -videoita, joiden avulla kuka vaan voi opetella nikkaroimaan digitaaliratkaisuja. Tutustu esimerkiksi Blenderiin, joka on yksi suosituimmista, täysin ilmaisista 3D- mallinnuksen ohjelmista mitä löytyy, tai Unitya jolla voi luoda pelejä, maailmoja, toimivia tiloja niin ilmaisten assettien kuin ilmaisten pelikurssien avustuksella.


Klikkaa peliä, kerää kaikki kolikot ja tutki tilaa WASD- näppäimillä!


kiinnostunut pelituotannosta?

TUTUSTU ILMAISIIN 3D- GRAFIIKANMALLINNUSOHJELMIIN SEKÄ PELIMOOTTOREIHIN
Unity

Unity on Unity Technologiesin kehittämä monialustainen pelimoottori, jolla voidaan kehittää kaksi- ja kolmiulotteisia selain-, konsoli- ja PC-pelejä. Unity tarjoaa valtavasti ilmaisia resursseja oppimiseen ja tarjoaa ilmaisia kursseja ja tutoriaaleja perusteista lähtien aina edistyneisiin projekteihin asti.

Blender 3D

Blender 3D suosittu ilmainen ja vapaa 3D- mallinnusohjelma. Blender on tunnettu suuresta ja omistautuneesta käyttäjäyhteisöstään, joka tarjoaa valtavan hyviä resursseja ohjelmiston opetteluun. 

KIITOS OSALLISTUMISESTASI

TÄMÄ OLI VIIMEINEN HUONE!

SEURAAVAKSI OHJELMASSA CREATHONIN ILTATILAISUUS

creathon somessa

Rahoittajien logot